На Харківщині фіксуються масові випадки отруєння серед окупантів

Отруєння серед окупантів на Харківщині
Отруєння серед окупантів на Харківщині

На лінії фронту, що проходить через Харківський напрямок, російські загарбники почали стикається з проблемами у здоров'ї. Це сталося через погану якість їжі та питної води, повідомило оперативно- тактичне угруповання (ОТУ) "Харків".

За повідомленням військових, ситуація на Харківському напрямку залишається складною, але ніяких суттєвих змін не відбулося. Зараз сили оборони України продовжують відбивати атаки російських окупантів.

У районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодиноке переміщення особового складу з метою поповнення поточного некомплекту на передових позиціях. Через низьку якість продуктів харчування та питної води на передових позиціях 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії відмічаються масові випадки шлунково-кишкові розладів серед особового складу та нагальна потреба у медикаментах, у зв'язку з чим спостерігається пониження рівня морально-психологічного стану окупантів", - зазначає ОТУ "Харків".

Протягом доби окупанти втратили 85 осіб, з них 24 загиблих та 59 поранених. Додатково, двоє окупантів здалися в полон.

Нагадаємо, що російські війська продовжують накопичувати техніку на Харківському напрямку, що може свідчити про наближення їх нападу.

Нещодавно також стало відомо, що російські загарбники відкрили вогонь по своїх власних підрозділах у Вовчанську Харківської області.

Варто зазначити, що Збройні сили України розробили нову стратегію в Курській області РФ, яка полягає в ефективному переміщенні та оточенні російських військ.

Читайте також