На Хмельниччині судили батька, бо його син курив на уроці «Основи здоров'я»

Батька засуджено через куріння сина електронної сигарети на уроці

На Хмельниччині суд виніс рішення про накладення попередження на батька, оскільки його семикласник-син курив електронну сигарету під час уроку "Основи здоров'я". Інцидент стався в гімназії "Ерудит" у Нетішині.

У ході розгляду справи батька обвинувачували у невиконанні обов'язків щодо забезпечення належних умов життя, навчання та виховання його неповнолітнього сина. Батько визнав свою провину.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення й наклав на нього попередження. Крім того, батько має сплатити судовий збір у сумі 536,80 грн на користь держави.

Чоловік втратив дружину через головоломку

Мешканець Анкари втратив дружину через те, що рідко чистив зуби й не приймав душ. Верховний суд вирішив, що він повинен виплатити компенсацію ексдружині у розмірі $16 500.

Жінка в процесі судового засідання довела, що її чоловік не дотримувався правил особистої гігієни й не доглядав за собою. За її словами, він чистив зуби лише кілька разів на тиждень й не змінював одяг протягом п'яти днів. Жінка подала на розлучення, бо більше не могла жити з "бруднулею". У своєму рішенні Верховний суд вважає чоловіка повністю винним у подіях, що призвели до розлучення, зокрема, у недотриманні особистої гігієни та неприємному запаху поту.