На Хмельниччині затримано чоловіка, який намагався розстріляти поліцейських (фото)

Чоловік у поліцейській установі після затримання (фото)
Чоловік у поліцейській установі після затримання (фото)

Затримано чоловіка, який розстріляв поліцейських та цивільного

У селі Олешин Хмельницької області правоохоронці затримали чоловіка, який відкрив вогонь по службових автомобілях поліції та поранив поліцейського та цивільного. Про це повідомляє Національна поліція України.

Зазначається, що чоловік випустив 60 пострілів з автомата Калашникова по працівниках поліції та їх автомобілях.

«Подія сталася 14 вересня, близько першої години ночі, в селі Олешин Хмельницької територіальної громади. Екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години», – йдеться у повідомленні.

Спочатку поліцейські з'ясували, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння та склали на нього протокол. Після цього водій, який мешкає неподалік, пішов додому для розв'язання питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автомобілі свого товариша.

Чоловік повернувся до місця події з автоматом Калашникова та почав стріляти в поліцейських: «Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу».

Нагадаємо, що раніше СБУ та Нацполіція затримали п'ятьох підпалювачів-провокаторів, які виконували «замовлення» спецслужб РФ у Києві. Палії різного віку, місця проживання та статку, проте їх всіх об'єднувало одне – бажання легкої наживи та готовність продати російським загарбникам картинку розхитаного українського суспільства. Частину грошей, яку зловмисникам все ж заплатили, вони розміняли на перспективу провести у в'язниці наступні вісім років свого життя.

Читайте також

У Запоріжжі та Миколаєві пролунали вибухи
сьогодні, 00:47 582 переглянули
Вибухи в Запоріжжі та Миколаєві