На Хмельниччині зросла кількість загиблих наслідок атаки РФ

Загибель від ворожої ракетної атаки зросла до трьох

Кількість загиблих унаслідок ворожої ракетної атаки 8 січня в Хмельницькій області зросла до трьох. Про це повідомив мер Хмельницького Олександр Симчишин.

На жаль, у результаті проведення рятувальних робіт знайдено ще одного загиблого. Чоловік 1955 р.н. Щирі співчуття рідним. У результаті терористичної атаки загинуло троє людей (чоловіки 1947, 1964, 1955 р.н) і двоє отримали поранення

Результати атаки російських окупантів

У понеділок, 8 січня, на Хмельниччині пролунали щонайменше шість вибухів внаслідок атаки російських окупантів. Внаслідок ракетної атаки у Хмельницькому загинуло двоє людей.

Симчишин також повідомив, що було пошкоджено вікна в будинках, навчальному закладі і підприємствах. Також в місті виникли пожежі, які активно ліквідовують рятувальники ДСНС. Частина вулиці Тернопільської тимчасово перекрита, рух громадського транспорту змінено.

Результати доби повномасштабної війни з Росією

Вже триває 685-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 67 бойових зіткнень.

Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено 18 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55. Також підрозділи ракетних військ прикладалися до ураження двох складів боєприпасів противника.