На Київщині у трьох районах поза межами забудови зафіксовано уламки ворожих цілей

Уламки ворожих цілей на Київщині
Уламки ворожих цілей на Київщині

Російські атаки на Київщину тривали понад 7 годин

У ніч з 11 на 12 липня Росіяни атакували Київщину за допомогою повітряних цілей. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Ворог вкотре намагався атакувати нашу область. Тривога оголошувалася тричі та тривала з вечора і майже всю ніч – загалом понад сім годин. У повітряному просторі були зафіксовані ракети та ударні дрони», – написав він.

У регіоні діяла протиповітряна оборона. Були збиті ворожі цілі.

Зазначається, що житлові та критичні інфраструктурні об'єкти залишилися цілими. Постраждалих немає.

«На цей час оперативні групи фіксують падіння уламків у трьох районах на відкритих місцевостях поза межами забудови. Робота триває», - додав Кравченко.

Нагадаємо, що у ніч з 11 на 12 липня протиповітряна оборона збила 5 крилатих ракет та 11 дронів з 19.

Також повідомлялося, що Німеччина надає новий пакет військової допомоги, який містить снаряди для танків, зенітно-ракетний комплекс Patriot та два новітні радари. Про це йдеться на сайті уряду Німеччини.

Також на саміті НАТО були прийняті важливі рішення щодо посилення протиповітряної оборони та Збройних Сил України. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Вашингтоні.

Читайте також