На кордоні чоловік намагався задушити працівника ТЦК ременем безпеки

Чоловік намагався задушити працівника ТЦК
Чоловік намагався задушити працівника ТЦК

Чоловік на Буковині намагався незаконно перетнути кордон і після цього почав нападати на військовослужбовця територіального центру комплектування. За інформацією пресслужби, нападник пристав ременем безпеки до шиї водія і здавив його в автомобілі. Чоловіка затримали і передали військкомату.

Представники військкомату повідомили, що водію була надана медична допомога внаслідок нападу.

Пресслужба заявила, що нападник намагався викликати симпатію громадськості, записавши відео, в якому представляв себе постраждалим.

Загалом, постраждалі військовослужбовці були учасниками бойових дій на сході України і отримали поранення. Після реабілітації вони повернулись на службу в військкоматі.

Також варто відзначити, що подібний випадок стався в Одесі, де невідомий водій наїхав на військовослужбовців і протягнув їх на капоті автомобіля.

У разі порушень повноважень працівників територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки в Україні діє гаряча лінія.

Також стало відомо про напад на працівника територіального центру комплектування в Яворові, Львівська область. Військовослужбовець був госпіталізований з черепно-мозковою травмою.

Читайте також