На Львівщині дерево впало на вагон поїзда, чотирьох пасажирів забрала швидка

Впавше дерево на вагон поїзда
Впавше дерево на вагон поїзда

Шторм пошкодив вагон приміського поїзда на Львівщині

У результаті шторму на Львівщині дерево впало на вагон поїзда 6424 Стрий – Івано-Франківськ в Стрийському районі. В результаті інциденту є постраждалі серед пасажирів та залізничників, повідомляє «Укрзалізниця».

Місцеві мешканці розповідають, що вікна у вагоні були розбите штормом, що спричинило поранення у пасажирів.

Всі травмовані люди отримали першу необхідну допомогу. Четверо пасажирів із різними травмами були доставлені до лікарні швидкою допомогою і їхнє життя не перебуває в небезпеці.

«Поїзд 6424 продовжує рухатися з затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пересаджено з ушкодженого вагона на резервний, який залізничники оперативно причепили під час зупинки», – йдеться у повідомленні.

Працівники залізниці також застерігають, що штормове попередження поширюється на інші області і просять уважно стежити за прогнозом погоди. «Поїзди «Укрзалізниці» продовжують рухатися незважаючи на негоду», – заявили представники компанії.

Нагадаємо, що через ремонтні роботи на залізниці Польщі деякі потяги Хелмського напрямку обмежено у маршруті до 30 вересня.

Крім того, з 1 серпня 2024 року продаж квитків на кілька міжнародних рейсів можливий тільки з верифікацією через «Дія.Підпис».

Як повідомлялось раніше, «Укрзалізниця», спільно з ЮНІСЕФ, запустила перший дитячий вагон на маршруті Харків-Ясіня у складі поїзда №15/16.

Читайте також