На Миколаївщині пролунали вибухи

У ніч на 12 листопада на Миколаївщині сталися вибухи, які, ймовірно, пов'язані з діяльністю протиповітряної оборони. Про це повідомляють моніторингові канали.

До цього Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня та про ракету, яка знаходилася на Миколаївщині та летіла в напрямку півночі.

За попередніми даними, ворог використав дві ракети Х-59 з одного літака Су-34.

Раніше повідомлялось, що Тигрюля, яка проживає у Центрі порятунку диких тварин, постраждала від ранкової атаки на Київщину. Вона була дуже налякана звуками вибухів і у стані шоку вдарилася об решітку, впала і не може піднятися.

Крім цього, в Київській області було повідомлено, що в результаті ранкової атаки пошкоджено 18 житлових приватних будинків, господарські будівлі та приватне підприємство. Внаслідок вибухів та уламків, в домогосподарствах були розбите скло, двері, пошкоджені дахи та фасади. Проте немає жодних повідомлень про пошкодження об'єктів критичної чи житлової інфраструктури.

Нагадаємо, о 8 годині ранку 11 листопада в Києві та області стався ряд вибухів. Після цього була оголошена повітряна тривога.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що протиповітряна оборона діяла поблизу Києва, на лівому березі Дніпра. У самому місті до цього моменту не було жодних викликів до рятувальників.

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вибухи, які сталися 11 листопада у Києві та області, були наслідком діяльності протиповітряної оборони. Російські окупанти випустили балістичні ракети у бік столиці.