На Одещині чоловік намагався перетнути кордон на матраці зі Спайдерменом

Чоловік на матраці з Спайдерменом намагається перетнути кордон
Чоловік на матраці з Спайдерменом намагається перетнути кордон

Чоловік намагався перетнути український кордон на надувному матраці зі зображенням Людини-павука

Прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який намагався перетнути український кордон через річку Дністер, пливучи на надувному матраці із зображенням Людини-павука. Про це розповіли в Держприкордонслужбі.

Затриманим виявився 28-річний житель Одеси. У ДПСУ розповіли, що чоловік намагався перетнути кордон через річку Турунчук, а далі – через Дністер.

Прикордонники кажуть, що затриманий самостійно склав собі маршрут, користуючись онлайн-картою. З собою, окрім надувного матраца, одесит мав ласти та невеличкий рюкзак.

“Плавця” виявив і затримав прикордонний патруль на катері.

За спробу незаконного перетинання державного кордону на жителя Одеси склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 204-1. Йому загрожує штраф від 3400 до 8500 грн або ж адміністративний арешт.

Інші випадки ухилення від призову на військову службу

Нагадаємо, військовий територіального центру комплектування отримав три роки в’язниці за те, що два тижні не приходив на службу. За його словами, він не хотів служити в ТЦК, а прагнув піти на фронт. Про це йдеться у вироку Сторожинецького районного суду Чернівецької області.

До слова, Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє Главком” з посиланням на дані судового реєстру.

Читайте також:

  • Перегони на човнах. Як іноземці “рятують українців від війни” і що їм за це буває
  • Стати “шизофреніком” за 300 тис. грн. Як суди карають тих, хто допомагає ухилянтам

Читайте також