На Одещині чоловіки у військовій формі викрали підлітка: в обласному ТЦК розпочали перевірку

Військкомат Одеської області реагує на інцидент у Ізмаїльському районі

У Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки вже відреагували на інформацію щодо того, що в Ізмаїльському районі невідомі у військовій формі притиснули до мікроавтобуса 14-річного хлопця. Цю інформацію зазначено у повідомленні обласного військкомату.

Про причетність працівників ТЦК до цього інциденту буде проведено перевірку, а всі обставини подій будуть ретельно вивчені.

У військкоматі також наголосили, що командування надало максимальну підтримку правоохоронцям, які займаються розслідуванням цієї справи, яка кваліфікується як викрадення людини.

Винуватцям загрожує до трьох років позбавлення волі.

Інцидент на Одещині в селі Приозерне

Нагадаємо, що в селі Приозерне Суворовської громади на Одещині люди у військовій формі заштовхали 14-річного підлітка до буса та вивезли у сусіднє село. Відразу після звернення постраждалого розпочато кримінальне провадження за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Розслідуванням займається Білгород-Дністровська військова прокуратура.

Інцидент у Львові

Раніше, у Львові, представники ТЦК силою заштовхнули чоловіка у мікроавтобус.

Попередні інциденти

У березні 2023 року прикордонники затримали чоловіка під час незаконного перетину кордону. Потім цей чоловік знаходився у ТЦК, де спробував скоїти самогубство. Іншим інцидентом став випадок, коли 43-річний чоловік вистрибнув з вікна будівлі Чернівецького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Усі ці інциденти потребують розслідування та вивчення.