На Одещині жорстоко вбито жінку та її доньку

У Подільському районі Одеської області було виявлено тіла жінки та її дитини. Поліція вже працює над розслідуванням. Про це повідомляє Головне управління поліції в регіоні.

Тіла 38-річної жінки та 7-річної дівчинки були знайдені без ознак життя зі слідами насильницької смерті. Знахідка сталася сьогодні, 6 квітня, близько 9 години у їхньому будинку.

«На місце події прибули керівництво слідчого управління ГУНП в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, спеціалісти пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські – кінологи, працівники Любашівської окружної прокуратури та інші оперативні служби», – ідеться у повідомленні.

Дані про подію занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Подібні новини:

У Польщі було вчинено звіряче вбивство 38-річної жінки з Тернопільської області. Тіло жінки було знайдене в коридорі багатоквартирного будинку. Зловмисником виявився 48-річний чоловік, який наніс жінці двадцять ножових ударів. Затримали його через три години після злочину. За цей вчинок передбачено довічне ув'язнення.