На окупованих територіях загострюється економічна криза – Центр нацспротиву

Екомічна криза на окупованих територіях
Екомічна криза на окупованих територіях

Падає середня зарплата на окупованих територіях

На окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької області падає середній рівень заробітної плати та зростає безробіття. Про це Центр національного спротиву повідомляє на своїй сторінці.

Зазначається, що перекази грошей з контрольованої території України заблоковані.

Таким чином росіяни роблять місцевих мешканців більш залежними від соціальних виплат окупантів

Нагадаємо, щоб установити контроль на незаконно окупованих територіях України, російська влада вчиняє широкомасштабні порушення міжнародного права. Під загрозою насилля окупанти нав'язують місцевим мешканцям громадянство, закони, судову систему, а також прагнуть знищити українську ідентичність за рахунок придушення культури, нав'язування російської мови, перевиховання дітей за допомогою навчальних програм та їх вербування до молодіжних груп з метою прищепити їм "російський патріотизм".

Як повідомлялося, російські загарбники розпочали нову хвилю примусової мобілізації на тимчасово окупованій Луганщині. Відповідний "указ" вже підписала окупаційна "влада".

До слова, Росія пропонує ветеранам так званої "спеціальної військової операції" посади держслужбовців на тимчасово окупованих територіях України.

Читайте також