На окупованій Херсонщині безпілотники атакували автомобіль колаборантки – ЗМІ

У Херсонській області на лівобережжі дрони напали на автомобіль і будинок голови окупаційної адміністрації села Велика Лепетиха. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Місцеві проросійські телеграм-канали першими повідомили про атаки на голову окупаційної адміністрації Великої Лепетихи Ольгу Барановську 5 квітня.

За їхньою інформацією, внаслідок атаки постраждали п'ятеро людей. Перший дрон вдарив по машині Барановської, а другий і третій по іншому автомобілю, до якого вона пересіла разом з водієм. Четвертий дрон вдарив біля будівлі окупаційної адміністрації в центрі Великої Лепетихи.

«Вибух також стався у дворі будинку Ольги Барановської в центрі села Мала Лепетиха. Інші дрони атакували її, коли вона була в дорозі до Великої Лепетихи. Чи вона жива - поки невідомо. Її відразу відвезли до лікарні», - розповіли джерела виданню у Великій Лепетісі.

За їхніми словами, під час атаки у центрі селища Велика Лепетиха постраждала поштарка, яка йшла з російськими грошима до окупаційної адміністрації. Розкидані гроші росіяни вилучили.

Загарбники заявили про п'ятьох постраждалих. Також дрон атакував машину іншого посадовця окупаційної адміністрації в Каховці.

У тимчасово окупованому Старобільську 1 квітня підірвали автомобіль колаборанта Валерія Чайку. Ця інформація надійшла від місцевих телеграм-каналів. За даними окупантів, автомобіль Чайки злетів у повітря біля філії місцевого університету. Слідчі, рятувальники, поліція та Росгвардія вже працюють на місці.

Довічне ув'язнення для російського агента, який здійснив ракетний удар в Краматорську

Російському агенту, який загинуло 13 людей, в тому числі троє дітей, і понад 60 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.