На окупованій Луганщині росіяни відбирають у цивільних легкові автомобілі

Росіяни відбирають легкові автомобілі на Луганщині
Росіяни відбирають легкові автомобілі на Луганщині

На окупованій Луганщині розпочалась конфіскація легкових автомобілів у мирних жителів. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Тепер, навіть за найменшим порушенням правил дорожнього руху, можуть конфісковувати автомобілі. Іноді й цього не потрібно, щоб позбутися машини», - зазначено в повідомленні.

Це вже не перший випадок такої практики окупантів. Раніше вони конфіскували спецтранспорт, зокрема екскаватори, трактори і катери.

Наприклад, був випадок, коли колаборанти забрали у місцевих жителів близько 100 катерів на окупованих територіях Херсонської області.

Також варто згадати, що окупований Луганський національний університет імені Володимира Даля з нового навчального року почне підготовку техніків та операторів безпілотних авіаційних систем. Про це повідомив голова Луганської організації Артем Лисогор.

Як відомо, Росія планує створити новий федеральний округ, який включатиме окупований Крим і території України, захоплені під час вторгнення. Про це заявив голова окупаційної адміністрації Запорізької області Євген Балицький, повідомляють російські ЗМІ.

Читайте також