На польсько-німецькому кордоні затримано українця, що віз у багажнику авто афганців

Українець з афганцями в багажнику
Українець з афганцями в багажнику

Німецька та польська прикордонна поліція спільно затримали українця з естонською посвідкою на проживання, який намагався перевезти до Німеччини вісім громадян Афганістану. За інформацією німецької поліції, інцидент стався вночі в польському місті Слубіце.

Автомобіль на естонських номерах, який прямував до Німеччини, було зупинено патрулем. За кермом знаходився 40-річний українець, який пред'явив поліцейським свій український паспорт та естонську посвідку на проживання.

У транспортному засобі перебувало вісім громадян Афганістану, чотирьох з них поміщено на заднє сидіння, а ще четверо - в багажник. Ніхто з них не мав документів, що дозволяють перебувати в Німеччині.

Польська прикордонна поліція арештувала українця підозрюваного у незаконному перевезенні, а також взяла під варту вісім нелегалів. Подальше розслідування буде проводитись польськими властями.

Раніше, у сербських правоохоронців також було затримано громадянина України через підозри у відмиванні коштів. Під час перетину кордону у його автомобілі виявили велику суму готівки у євро.

Читайте також