На Прикарпатті авто впало з мосту, є постраждалі (фото)

Автомобіль зупинився унизу мосту
Автомобіль зупинився унизу мосту

У Косівському районі села Нижній Березів сталася дорожньо-транспортна пригода, про це повідомила поліція Прикарпаття.

Приблизно о 16 годині 5 серпня поліція отримала інформацію про аварію.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група. Водій 54 роки, який проживає в Яблунівській ТГ, керував автомобілем ВАЗ 2101. Він перетинав місцеву річку по бетонному мосту, але не впорався з керуванням і з'їхав з моста. В результаті автомобіль впав на берег річки і перекинувся на дах.

Внаслідок аварії водія і пасажира, місцевого мешканця, який народився в 1988 році, госпіталізували в Косівську районну лікарню. Водій був трезвий.

Нагадаємо, на автодорозі "Житомир-Чернівці" у селі Жванець трапилася дорожньо-транспортна пригода з автобусом, в якому були діти. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Глибочицькій безводійний трамвай їхав з великою швидкістю. У результаті аварії було пошкоджено близько 10 автомобілів. Трамвай зупинився після зіткнення з іншим, який їхав назустріч.

Трамвай, який спричинив аварію на вулиці Глибочицькій, був у доброму стані. Перед тим, як вийти на лінію, він пройшов відповідний огляд. За висновками комунального підприємства, причиною аварії стали некоректні дії водія.

Нагадаємо, що в Києві на проспекті Лобановського сталася смертельна ДТП, коли легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою.

Читайте також