На Прикарпатті уламки збитої ракети спричинили пожежу

Збиття ворожої цілі в Івано-Франківській області після ракетної атаки російських військ

Сьогодні вранці, 15 лютого, під час ракетної атаки російських військ в Івано-Франківській області сталося збиття ворожої цілі. Це призвело до незначного загорання покрівель господарських будівель, але пожежу вже вдалося погасити. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Онищук підкреслила, що ворог знову наніс ракетні удари по містах України, а протиповітряна оборона працювала у різних областях країни. У деяких містах були зафіксовані влучання. Проте, завдяки роботі захисників неба, ворожу ціль вдалося збити на території Івано-Франківської області. "Внаслідок падіння уламків сталося незначне загорання покрівель господарських будівель. Пожежу вдалося ліквідувати через оперативну роботу рятувальників", - повідомила Онищук.

Також вона додала, що ніхто не постраждав і немає значних руйнувань.

Нагадуємо, що Росія сьогодні вранці здійснила масований ракетний удар по території України. На Хмельниччині були пошкоджені цивільні об'єкти.

У Львові також була зафіксована атака РФ. Один з ракет приземлився в межах міста, що призвело до вибиття вікон у декількох будинках. Загалом, постраждали 18 житлових будинків. Три мешканці Львова були поранені, але їх стан не є серйозним.

Сили протиповітряної оборони збили всі ракети, запущені для атаки Києва сьогодні вранці.