На Сумщині прикордонники відбили напад російських диверсантів

Напад на диверсантів у Сумській області

В Сумській області відбувся напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Facebook.

Російські диверсанти спробували проникнути на територію Сумської області. Однак прикордонники виявили їх та відкрили вогонь.

«Зав’язався стрілецький бій, на допомогу оперативно прийшли резерви ДПСУ, НГУ та ЗСУ, зокрема, були задіяні артилерійські розрахунки. Ворог відступив», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що військові з 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців встановили український прапор у одному з тимчасово окупованих населених пунктів. Про це повідомляє пресслужба 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців у Facebook.

Повномасштабна війна Росії проти України

Вже 768-й день триває повномасштабна війна Росії проти України. За останню добу відбулися 53 бойових зіткнення. Ворог завдав 22 ракетних та 79 авіаційних ударів, а також здійснив 97 обстрілів реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. У нічний час російські окупанти знову атакували Україну за допомогою 3 БпЛА типу Shahed. Захищаючись, українські сили знищили 2 з них при допомозі протиповітряної оборони.