На Тернопільщині перекинувся автобус із понад 40 прочанами (фото)

Автобус, перевернувся, пасажири. Тернопільщина, 40 людей.
Автобус, перевернувся, пасажири. Тернопільщина, 40 людей.

У Тернопільській області сталася автокатастрофа, внаслідок якої перекинувся автобус з понад 40 пасажирами. Інцидент трапився на автодорозі поблизу села Раковець Тернопільського району. За попередніми даними, водій не справився з керуванням і автобус з’їхав у кювет. Лікарняним транспортом до медичного закладу були доставлені двоє постраждалих, а загальна кількість потерпілих встановлюється. На місці аварії працюють правоохоронці, медики та рятувальники.

Попередній звіт від поліції Тернопільської області говорить про те, що в автобусі знаходилося 41 особа, які їхали на Всеукраїнську прощу у Зарваницю. Повідомляється, що наразі встановлюється кількість постраждалих. Інші подробиці автокатастрофи наразі не надаються.

Автокатастрофи стають все більш поширеними подіями на дорогах України. Нещодавно в Запорізькій області водій автомобіля збив військового, який перебігав дорогу. Чоловік загинув на місці пригоди. Також в Рівненській області 6 липня сталася смертельна аварія, в результаті якої загинуло 14 осіб, серед яких була шестирічна дитина. Ці печальні події наголошують на важливості дотримання правил дорожнього руху та безпечної їзди.

Читайте також