На трасі Львів-Шегині виявлено авто із фальшивими $54 тис. (відео)

Авто з фальшивими $54 тисячі на трасі Львів-Шегині
Авто з фальшивими $54 тисячі на трасі Львів-Шегині

Затримано автомобіль з підробленими грошима у Львівській області

Детективи Територіального управління Боротьби з економічною злочинністю (БЕБ) у Львівській області знайшли автомобіль з підробленими 54 тис. доларами. Авто було знайдено на узбіччі міжнародної траси Львів-Шегині, повідомляє прес-служба БЕБ у Львівській області.

Під час огляду автомобіля, детективи БЕБ виявили та вилучили різні документи: свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури та банківські чеки. Крім того, під важелем перемикання автоматичної коробки передач було знайдено підроблену іноземну валюту. Банкноти номіналом 50 та 100 доларів США загальною вартістю 54 тис. доларів було вилучено.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України. Детективи вивчають обставини, пов'язані з перевезенням підробленої іноземної валюти, та намагаються встановити всіх осіб, які були причетні до цієї незаконної діяльності. Також заплановано проведення ряду судових експертиз.

Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснюють працівники 7-го Прикордонного загону Держприкордонслужби України.

Раніше повідомлялося, що детективи БЕБ вилучили більше 4,7 млн євро готівки у постачальника харчування Міноборони.

Читайте також