На війні загинув ексдепутат Чернівецької міськради

Ексдепутат Чернівецької міськради загинув на війні
Ексдепутат Чернівецької міськради загинув на війні

У Чернівцях на фронті помер Дмитро Сірман, краєзнавець і колишній депутат міської ради. Він загинув під селом Синьківка на Куп'янському напрямку. Інформацію про його смерть надав син Олег.

За словами народного депутата Сергія Рудика, якому Сірман був помічником, він пішов на війну добровольцем і втратив життя. Лише недавно вони зустрічалися і говорили про різні плани та жартували.

Міський голова Роман Клічук назвав Сірмана справжнім патріотом, який присвятив себе місцевому самоврядуванню та громадській роботі, працюючи на благо міста. Він підкреслив, що його внесок у розвиток громади залишиться в історії міста та в серцях його мешканців.

Дмитро Сірман мав святкувати своє 60-річчя 1 жовтня. Він працював заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Також, варто згадати, що на війні загинув колишній міський голова Умані.

Окрім цього, на фронті також загинув відомий спортсмен Андрій Мазанович, який був майстром спорту з паверліфтингу і чемпіоном України та Європи. Він служив в армії як молодший сержант і командир другого відділення другої стрілецької роти.

Читайте також