"Національний кешбек" можуть розширити ще одну категорію товарів

Розширення категорії товарів національного кешбеку
Розширення категорії товарів національного кешбеку

Міністерство культури разом з Комітетом Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики та Українським інститутом книги пропонують розширити програму "Національний кешбек" та додати до переліку книги та послуги книгарень.

Бета-версія програми "Національний кешбек" стартувала у тестовому режимі на один місяць. Участь можуть брати покупці, які отримали спеціальну картку. Під час покупок товарів українського виробництва в компаніях, що беруть участь у програмі, покупцям повертається до 10% вартості на картку.

Проте, у програмі відсутні послуги розповсюджувачів книговидавничої продукції, тому кошти кешбеку неможливо використати для придбання готових книг. Мінкультура нагадала, що під час реалізації програми "Підтримка" найбільше коштів українці витратили на придбання книг.

Отримані кошти можна використовувати для оплати комунальних платежів, проїзду у транспорті, медичних послуг, послуг мобільного зв'язку, спортивних занять та походів у кіно. Також, накопичені кошти можна використати для підтримки української армії або інвестування у військові облігації.

ПриватБанк також запустив кешбек-програму "Зроблено в Україні".

Читайте також