Начштабу «Азова» назвав два міста, на які націляться росіяни в разі падіння Покровська

Обломки збитого літака у Покровську
Обломки збитого літака у Покровську

На російсько-українському фронті може відбутися подальший наступ росіян, якщо вони взмуть Покровськ. Про це повідомив начальник штабу бригади "Азов" Богдан Кротевич. Він також висловив думку, що зупинити російський авангард "в лоб" є недоцільним рішенням.

Кротевич пояснив, що краще було б наступати від Нью-Йорка через виступ і оточити росіян, однак поки українські бійці бігають за невеликими підрозділами, російські війська продовжують рухатися в інших напрямках. Тактика такого самогубства, але дуже ефективна для росіян, які мають значну перевагу. Він зазначив, що втрата Покровська не означає втрату України та Донбасу, але час на зміну курсу дій наближається до кінця.

Якщо нічого не зміниться, після Покровська росіяни підуть на Слов'янськ і Краматорськ. У 2014 році вони були у "м'якій окупації". Цього разу вона не буде такою м'якою, - попередив Кротевич.

Українські бійці використовують різні тактики для стримування росіян, включаючи підпал шин, щоб прогнати їх з підвалу. Втім, російські війська продовжують приходити, незважаючи на великі втрати.

Учасник боїв за Бахмут віддає перевагу тому, що Покровськ буде втрачений набагато швидше, оскільки ситуація швидко загострюється.

Нещодавно британська розвідка повідомила, що російські окупанти прискорили наступ на Покровськ, наблизившись до його околиць. Покровський напрямок став найгарячішим на фронті, а втрата міста може мати серйозні наслідки для України.

За прогнозами The Telegraph, російські окупаційні війська продовжують активно продовжувати наступ на Покровському напрямку, але їм не вдасться повністю захопити місто.

Читайте також