Нафтогаз поділився лайфхаками, як утеплити вікна до зими

Навчайся утеплювати вікна на батті
Навчайся утеплювати вікна на батті

Нафтогаз України радить, як підготуватися до холодів

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" поділилася корисною порадою щодо підготовки до холодів. З наближенням похолодання компанія рекомендує заздалегідь подбати про збереження тепла у будинках та починати там рекомендують саме з вікон.

Про це пише "Хвиля", посилаючись на повідомлення прес-служби компанії.

Фахівці радять провести ретельний огляд віконної фурнітури та гумового ущільнювача. Якщо щось із цих елементів потребує заміни, рекомендується звернутися до професіоналів. Також важливо очистити фурнітуру щіточкою та змастити олією.

Цікавий факт: пластикові вікна мають кілька режимів – літній, зимовий та стандартний. Компанія рекомендує перевести фурнітуру в зимовий режим для кращої теплоізоляції.

Для тих, хто хоче додатково утеплити вікна, "Нафтогаз України" пропонує звернути увагу на теплозберігаючу плівку. Це один із найбільш доступних способів утеплення пластикових вікон на зиму. Плівка має термоізоляційні властивості і допомагає зменшити втрати тепла.

Компанія підкреслює, що ці прості дії допоможуть не лише продовжити термін служби вікон, а й зберегти тепло в будинку, що особливо важливо напередодні холодного сезону.

Зазначимо, що раніше також Нафтогаз назвав три ефективні способи утеплити вхідні двері.

Читайте також