Найкраща система у світі: спецпредставниця США про український електронний уряд

Найкраща система електронного уряду в Україні - Пенні Пріцкер

Спеціальна представниця США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер висловила думку, що Україна має найкращу систему електронного уряду в світі. Вона зробила цей коментар на Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі. Про це повідомляє «Суспільне».

Український уряд, який, на мою думку, є найкращою системою електронного уряду у світі, яку я бачила, і, на мою думку, перевершує Естонію

Пенні Пріцкер також прокоментувала український проєкт реконструкції. За її словами, Україна має багато переваг, таких як потужна державна спроможність, висококваліфікована робоча сила, готовність населення, а також шлях до ЄС і НАТО.

Це поєднання є надзвичайно потужним, коли справа доходить до відбудови. Додайте до цього найбагатші у світі ґрунти, які здатні нагодувати світ, і недорогих ІТ-спеціалістів. І ви додаєте ці можливості, ви додаєте всі ці якості разом, що робить цю ситуацію особливо привабливою

Проте, Пенні Пріцкер наголосила, що викликом є те, що війна в Україні все ще триває. Але незважаючи на це, реконструкцію потрібно починати вже зараз.

Володимир Зеленський також зустрівся з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, де обговорили питання оборони та співпраці, а також з держсекретарем США Ентоні Блінкеном, щоб обговорити питання оборонної співпраці між обома країнами.

Також була важлива зустріч Володимира Зеленського із прем’єр-міністром В’єтнаму Фам Минь Чинем, де обговорювалися питання співробітництва між двома країнами.