Наймолодший – однорічний хлопчик: стало відомо, хто постраждав від російського авіаудару по Харкову

Маленький хлопчик зі слідами авіаудару
Маленький хлопчик зі слідами авіаудару

Жінка зникла безвісти після удару по багатоповерхівці в Харкові

Начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов повідомив, що 94-річна жінка зникла безвісти після удару російським КАБом по багатоповерхівці в Харкові.

За словами Болвінова, під час удару жінка була вдома сама, а її родичі були в магазині. Вона не могла самостійно ходити та проживала на десятому поверсі, де стався вибух. Поліція розпочала пошуки жінки та вже взяла зразки ДНК її доньки.

Також поліція повідомила, що внаслідок удару до лікарні потрапили троє дітей та 32 дорослих. Дівчинці вибуховою поранення руки, хлопцю – поранення в живіт та грудну клітку, а іншому хлопчику – черепно-мозкова травма та вибухове поранення.

Згідно з висновком вибухотехніків, російський ворог застосував по житловому будинку КАБ-250. Президент Володимир Зеленський також повідомив, що під завалами багатоповерхівки є люди.

Удар російськими керованими авіабомбами по Харкову стався в неділю, 15 вересня. В результаті спалахнула пожежа в багатоповерхівці. Кількість постраждалих становить 41 особу, з них четверо дітей.

Також ворог здійснив ракетний удар по Одеському району, в результаті чого загинула подружня пара, а ще одна жінка отримала поранення.

Читайте також