Нардепи Шкрум і Наталуха стали батьками: незвичне ім'я дитини й перші фото

Подружжя нардепів стали батьками

Пара народних депутатів, Альона Шкрум і Дмитро Наталуха, відтепер стали батьками. Вони відзначили народження своєї доньки, яка отримала ім'я Лук'яна. Про це Альона повідомила у своєму Facebook.

"Люба Лу, дякую тобі, що ти обрала мене, нас з Дмитром, та Україну, як пункт своєї появи у цей світ. Обрала ти ой який непростий час. Ти точно не шукаєш легкої та звичайної долі. Але сподіваюсь, вона буде дуже-дуже щасливою. Ти вже стільки мене навчила, що не віриться, як це можливо, і яка я була дивна, що так багато часу втратила на переживання і думки про неважливі речі", - написала Шкрум.

Додала, що донька народилася раніше, оскільки Альона мала родити в кінці січня.

"Перша твоя ніч у бомбосховищі - була вчора, ти її успішно та спокійненько проспала. Вітаю тебе! Колись буду тобі це розказувати; ти, звісно, не будеш мене особливо слухати, бо тобі це буде не цікаво і не зрозуміло, але я буду розказувати знову і знову. Привіт всім - від Лукʼяни Дмитрівни Наталухи. Наш Лучік", - підсумувала молода мати.

Селебріті, які стали батьками

У минулому році багато відомих людей вперше стали батьками. Дехто народив другу дитину, а когось до сім'ї приєдналася багатодітна родина. Також є ті, хто вирішив усиновити дитину. Gazeta.ua пропонує нагадати про найяскравіші події серед українських та закордонних знаменитостей.