Нардепка Безугла порівняла себе із закатованими українцями

Народна депутатка Мар'яна Безугла у своєму останньому пості в соцмережі Facebook порівняла себе з полоненими, які переживають місяці катувань.

Почуття власної честі та гідності залежить від нас самих незалежно від обставин. Наші полонені витримують місяці катувань, наші військові витримують місяці бою, наші поранені відновлюються роками. Мої випробування - це ніщо порівняно з їхніми. Коли на кону шанс на реальні зміни в звичних практиках і кулуарах, я відчуваю честь бути "білою вороною" серед колег

Нардепка також нагадала, що вона продовжує працювати на посаді та в комітеті, а рішення приймається залою.

Нардеп Вадим Івченко повідомив, що Комітет з питань безпеки, оборони та розвідки прийняв рішення про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету. 6 січня зареєстровано проєкт постанови про відкликання народної депутатки України Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Нардепка Мар'яна Безугла емоційно відреагувала на рішення своїх колег відкликати її з посади заступниці голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки та відмовилася визнавати його законність. "Я ніколи не здамся і ніякий шантаж не змусить мене відступити від принципів, роботи, боротьби і правди", - написала нардепка.