Насіров перетворив тюремну камеру на номер люкс з євроремонтом та інтернетом – ЗМІ

Ексголова ДФС Роман Насіров зробив ремонт в камері та купив плазмовий телевізор

Ексголова Державної фіскальної служби Роман Насіров, якого звинувачують у отриманні хабаря в 722 млн грн, влаштував собі євроремонт та забезпечився інтернетом в своїй камері. Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на правоохоронні органи.

«В камері він замінив підлогу, зробив євроремонт і підключився до інтернету», - розповів один з джерел видання.

Крім того, відзначається, що Насіров придбав великий плазмовий телевізор. Варто відзначити, що ексголова ДФС не користується платною камерою. З ним у камері перебуває ще одна особа.

Затримання та зменшення розміру застави

2 березня 2017 року Роман Насіров був затриманий НАБУ за підозрою у зловживанні службовим положенням. Його звинуватили в завданні збитків державі на 2 млрд грн шляхом надання привілеїв нардепу Олександру Онищенку щодо рентної плати за видобуток корисних копалин. Після цього адвокат Насірова повідомив про його госпіталізацію з інфарктом, і він пройшов лікування в лікарні «Феофанія».

У жовтні 2022 року ВАКС заарештував Насірова з можливістю внесення застави в розмірі 523,2 млн грн. У травні 2023 року слідча суддя Лариса Задорожна спробувала знизити заставу з 532 млн до 107 млн грн, проте апеляційний суд скасував це рішення. Після цього розмір застави зменшили до 261 млн грн.

У вересні минулого року судді ВАКС знову зменшили розмір застави для Насірова - замість 261 млн грн він повинен внести 130 млн грн.