Не врятував і «мангал». Нардеп показав, як боєць ЗСУ підриває російський танк (відео)

Український воїн власноруч підірвав російський танк через встановлений "мангал"

Глава постійної делегації України при Парламентській асамблеї НАТО, народний депутат Єгор Чернєв опублікував відео зі знищенням російського танка псевдо-Магніт. Цей воїн вже раніше відзначався на полі бою.

Залізти у самісіньке пекло і змусити чортів тікати звідти - це про нього. Ще у 2014 році в АТО у нашому взводі він виділявся хоробрістю та фартом. І подібні "пригоди" з ним трапляються регулярно. Одного разу я вже писав про штурм російського опорника, де Магніт власноруч поклав 6 окупантів

Чернєв також зазначив, що багато подвигів Магніта залишаються невідомими, включаючи його оборону Павлівки, де він разом з побратимами утримував будинок в напівоточенні багато годин перед вихідом останнім.

Або як він з бійцями стримував наступ ворожих танків протягом 12 годин і власноруч підбив 2 з 3 танків. На мою думку, Магніт давно вже заслужив на Героя України за свої досягнення. Але, на жаль, на думку його команди, він поки що не отримав навіть медалей. Проте країна повинна знати своїх героїв!

Нагадаємо, що "мангал" - це решітка, яка встановлюється на танковій башті, щоб захистити техніку від повітряних атак, наприклад, дронів-камікадзе.

Наразі триває 685-та доба повномасштабної війни Росії проти України, а за останню добу відбулося 67 бойових зіткнень. Українська протиповітряна оборона знищила 18 крилатих ракет і вдарила по двох складах боєприпасів противника.