Нічна атака дронами та ракетами. Повітряні сили назвали кількість збитих цілей

Російські окупанти атакували Україну дронами та ракетами Х-59 і С-300

У ніч на 12 лютого російські окупанти здійснили атаку на Україну за допомогою дронів та ракет Х-59 і С-300. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Ворог атакував з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ) за допомогою 17 ударних безпілотних літальних апаратів типу Shahed-136/131. Вони були оснащені керованою авіаційною ракетою Х-59, яка була запущена з тимчасово окупованої території Запорізької області. Також були використані зенітні керовані ракети С-300, які були надіслані з Білгородської області.

Для відбиття цього повітряного нападу було залучено підрозділи мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони нашої країни.

У результаті бойової роботи вдалося знищити 14 "Шахедів" та одну керовану авіаційну ракету Х-59 у межах Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

Окупанти завдали ударів ракетами С-300 по Харківщині

В ніч на 12 лютого окупанти здійснили удари ракетами С-300 по Харківщині. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Люботин Харківського району став ціллю атак. На щастя, інформація про постраждалих не надійшла. Але були пошкоджені фасади нежитлових будівель.

Атака безпілотниками на Дніпропетровщину

Також, в ніч на 12 лютого окупанти атакували Дніпропетровщину за допомогою безпілотників, внаслідок чого було знеструмлено більшу частину Павлограда.