Нічна атака на Харків: понад 10 постраждалих, серед них дитина (фото, відео)

На фото пораненi люди пiсля нiчної атаки
На фото пораненi люди пiсля нiчної атаки

За даними Харківської обласної прокуратури, унаслідок авіаційних ударів, які були завдані ворогом, 2 жовтня постраждали 13 осіб, включаючи одну дитину.

За інформацією слідства, ворог здійснив випуск керованих авіаційних бомб по Харкову та селу Золочів Богодухівського району у період з 22:40 до 23:00 за допомогою двох літаків Су-34, що виїхали з населеного пункту Сроїтель Білгородської області РФ.

Одна з авіаційних бомб влучила між третім і четвертим поверхом п'ятиповерхового житлового будинку в Салтівському районі міста, в результаті чого виникла пожежа.

"Травми різного ступеня важкості отримали 12 осіб, серед яких дитина віком 3 роки 11 місяців. Найстарша постраждала особа - 73 роки. Також були пошкоджені сусідні будинки, поліклініка і, принаймні, 14 автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Також у Шевченківському районі було зафіксовано влучання в лісосмузі, в результаті чого стали пошкоджені скління двох багатоквартирних житлових будинків.

У селі Золочів були пошкоджені принаймні 10 житлових будинків та господарські споруди внаслідок авіаційних ударів, що призвело до реакції на стрес у 69-річної жінки.

Правоохоронні органи розпочали досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Блок галереї

Нагадаємо, що близько 23:00 2 жовтня два ворожі літаки Су-34 скинули п'ять керованих авіаційних бомб типу УМПБ Д-30СН на Харків та його околиці. Раніше повідомлялося про 10 постраждалих у Харкові.

Читайте також