Нічна атака на південь України: Гуменюк розповіла деталі

Російські дрони атакували Одеську та Миколаївську області

Речниця об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк повідомила про нічну атаку російських дронів на Одеську та Миколаївську області. Ворог перед ударом випустив радіолокаційну ракету, щоб знешкодити системи протиповітряної оборони.

Гуменюк зазначила, що бойова робота тривала півтори години, під час якої ворог концентрувався на об'єктах енергетики. Внаслідок цього у Миколаївській області спалахнула пожежа, яку швидко загасили вогнеборці. Загалом пошкоджено двоповерхову будівлю та 11 людей отримали поранення. Три людини було госпіталізовано.

Гуменюк також зазначила, що ворог навмисно направляв дрони серед житлових будинків, що призводило до подібних пошкоджень. Нагадаємо, що атака сталася вночі 25 березня, внаслідок чого в Одесі були проблеми з електропостачанням, через що в понеділок призупинили роботу електротранспорту.

"Перед заходом на удар дронів, ворог працював тактичною авіацією і випустив радіолокаційну ракету Х-31П. Можливо знищена у повітрі. Дані перевіряються", - заявила Гуменюк.
"По чотири дрони знищено в Одеській та Миколаївській областях", - сказала Гуменюк.