Нічна атака на Полтавщину: влада показала наслідки

Наслідки нічної атаки на Полтавщину
Наслідки нічної атаки на Полтавщину

У ніч на 20 липня окупанти здійснили атаку безпілотниками по Полтавщині. На щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

За його словами, у районі Миргороду пошкоджена цивільна інфраструктура, що спричинило пожежу. Її вже ліквідували рятувальники.

У Полтавському районі без електропостачання залишилося 16 населених пунктів, що означає майже 3800 споживачів. Приблизно 700 споживачів також залишилися без водопостачання. Зараз спецслужби працюють над відновленням постачання.

На 9:30 суботи відновлено водопостачання всім споживачам. Енергетики продовжують працювати, щоб забезпечити світло в домівки людей.

Нагадаємо, що в ніч на 20 липня противник завдав удару з Воронезької області РФ трьома балістичними ракетами "Іскандер-М", однією крилатою ракетою "Іскандер-К", 16-ма безпілотними літальними апаратами типу Shahed з Курської області РФ, а також застосував один невстановлений тип безпілотника. Ворог атакував Харківщину, Полтавщину, Сумщину, Чернігівщину та Київщину.

Зокрема, були завдані удари по об'єкту енергетичної інфраструктури на Чернігівщині та об'єкту в Конотопському районі Сумської області.

Також були атаковані два райони Полтавської області, є пошкодження в Полтавському районі.

У ніч на 20 липня ворог також атакував Київ безпілотниками. У Солом'янському районі столиці було зафіксовано падіння уламків.

Читайте також