Нічна атака на Україну: Повітряні сили назвали кількість збитих «шахедів»

На атаку окупантів українські сили відповіли

У ніч проти 3 квітня українську територію атакували чотири беспілотники «Shahed-136/131». Українські Повітряні сили повідомили, що всі ці беспілотники було знищено.

«Ворог застосував чотири беспілотники «Shahed-136/131» з району Приморсько-Ахтарськ - Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.

Знищення беспілотників «Shahed» було здійснено у Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській та Черкаській областях підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України.

Раніше, о 03:11 на території Київської області була оголошена повітряна тривога, яка тривала 40 хвилин.

Варто зазначити, що Російська Федерація продовжує здійснювати агресію проти України. За останню добу проти українських сил відбулося 75 бойових зіткнень.

Внаслідок цих нападів противника було здійснено два ракетні та 78 авіаційних ударів, а також 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Нажаль, в результаті цих терактів з постраждалими цивілізованою людністю, є загиблі та поранені. Також було спричинено руйнування і пошкодження багато житлових будинків та інших цивільних інфраструктурних об'єктів.