Нічна атака РФ на Херсон: є загиблий та поранені

Нічна атака РФ на Херсон
Нічна атака РФ на Херсон

Атака безпілотниками на Херсонщині: є загиблий та поранені

У ніч проти 31 липня Росія здійснила атаку на Херсонську область за допомогою безпілотників. Чоловік загинув, а також є поранені. Про це повідомив голова Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Прокудін.

«Уночі через удар російського безпілотника по Херсону загинув 68-річний чоловік. Також постраждала 73-річна жінка. У неї діагностували акубаротравму. Медики надали їй допомогу на місці», – йдеться у повідомленні.

Прокудін зазначає, що внаслідок атаки також постраждали троє мешканців Олександрівки: «Це – два чоловіки віком 26 і 53 роки та 54-річна жінка. У них мінно-вибухові травми та акубаротравми. Лікарі надали їм необхідну допомогу та залишили на місці».

Було знищено дев'ять безпілотників типу Shahed над Херсонською областю.

Атака на Київ

Варто зазначити, що у ніч на 31 липня Київ виявився під наймасованішою атакою за кількістю використаних безпілотників з 2024 року.

У результаті ранкових повітряних атак дронами, ворожі безпілотники продовжили атакувати Київ з різних напрямків, але жоден з них не досяг цілі. Декілька ворожих ударних дронів були знищені за допомогою систем протиповітряної оборони.

Загалом було збито понад чотири десятки безпілотників противника в повітряному просторі Києва та на підступах до столиці.

Пожежа в житловому будинку

Також, вночі в Київській області внаслідок падіння уламків безпілотника загорівся житловий будинок. Будівля пошкоджена, але пожежу ліквідували рятувальники.

Читайте також