Нічна атака трьома видами ракет і дронами: скільки ворожих цілей знищено

Російські окупанти атакували Україну дронами і ракетами

Уночі проти 21 лютого російські окупанти випустили атаку на Україну за допомогою дронів та трьох типів ракет. Інформацію про це повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

Окупанти використали зенітну керовану ракету С-300, керовану авіаційну ракету Х-59 і чотири крилаті ракети Х-22. Всі ці ракети були надіслані з території Росії - С-300 і Х-22 з Ростовської області, а Х-59 з Білгородської області.

Крім того, окупанти застосували 19 ударних безпілотників типу Shahed, які атакували з південно-східного напрямку, зокрема Приморсько-Ахтарського напрямку.

Українські військові задіяли зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби для відбиття нападу.

Внаслідок бойових дій українські військові знищили авіаційну ракету Х-59 на Полтавщині та 13 з 19 безпілотників Shahed в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях. Шість безпілотників не пошкоджені та не досягли своїх цілей.

На рахунок Росії, триває 728-а доба повномасштабної війни проти України. За минулу добу було зафіксовано 66 бойових зіткнень. Російські війська здійснили 5 ракетних ударів та 125 авіаційних ударів, а також 124 обстріли з реактивних систем залпового вогню проти позицій українських військ та населених пунктів. Крім того, російські окупанти ще раз атакували Україну вночі, використовуючи безпілотники типу Shahed-136/131.