«Нищити терористів на їхній території – справедливо». Зеленський показав відео наслідків атак РФ

наслідки атак РФ на терористів
наслідки атак РФ на терористів

Українські воїни продовжують успішно відбивати атаки російських ракет. Тільки за останню добу було збито дві ракети "Калібр" та вчора - 12 ракет і 13 безпілотників. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський, опублікувавши відео наслідків ворожих ударів.

Президент заявив: "Тільки за останню добу наші воїни збили два російські "Калібри". Щоразу, кожної ночі і кожного дня, ми продовжуємо відбивати атаки".

Зеленський наголосив на тому, що російський терор не припиняється, і нам необхідно збільшувати тиск на Росію. "У нас достатньо рішучості, щоб знищувати терористів на їхній території. Ми очікуємо такої самої рішучості від наших партнерів. Разом ми можемо зупинити Росію і захистити життя", - заявив Президент.

"У нас достатньо рішучості знищувати терористів на їхній території - це справедливо. І потрібна така ж рішучість і від наших партнерів. Ми можемо зупинити Росію. Разом з усіма у світі, хто цінує життя, ми це зробимо", - запевнив Зеленський.

Нагадаємо, що внаслідок ворожих атак загинули дві людини, а 53 особи постраждали, у тому числі троє дітей. Сьогодні ранком також сталася ракетна атака на Київську область, в результаті якої двоє людей були поранені.

За даними Повітряних сил ЗСУ, ворог атакував трьома крилатими ракетами середньої дальності "Калібр" з акваторії Азовського моря на морську базу в Київській області. Дві ракети були знищені зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил.

Читайте також