Нові заяви Зеленського та ліміти на переказ коштів на картку. Головне за 27 серпня

Зеленський та ліміти на переказ коштів
Зеленський та ліміти на переказ коштів

Президент України Володимир Зеленський планує зустрітися з президентом США Джо Байденом на Генеральній асамблеї ООН. Про це Зеленський заявив під час форуму "Україна 2024. Незалежність". Він подякував США та Європі за підтримку та запевнив, що Україна продовжить працювати над позитивними змінами.

27 серпня в Києві відбувся форум "Україна 2024. Незалежність", на якому обговорювалися актуальні питання відбудови країни та розвитку в майбутньому. Участь у форумі взяли керівники державних органів України, а також військові та представники ЗМІ. Було висловлено різні думки та обговорено найважливіші питання для України.

Президент Зеленський також назвав три цілі, які Україна досягла завдяки просуванню ЗСУ в Курській області. Він зазначив, що загроза окупації Харківської, Сумської та Чернігівської областей була зменшена. Також Зеленський підкреслив важливість підтримки від США та Європи для України.

Завтра, 28 серпня, відбудеться засідання Ради Україна-НАТО, на якому будуть розглядатися питання безпеки та співпраці України з країнами-членами НАТО. Очікується, що глава Міноборони України Рустем Умєров звернеться до союзників із проханням про допомогу та підтримку.

Також на сьогоднішній день у деяких областях України введено екстрені відключення світла через складну ситуацію в енергосистемі. Енергетики працюють над відновленням постачання електроенергії.

Нарешті, у місті Львові відкрили меморіальну таблицю на честь Ірини Фаріон, яка була відомою українською політичною діячкою. Це стало символом пам'яті та пошани до її внеску в історію України.

Читайте також