Обіграла третю ракетку світу: українська тенісистка Костюк вийшла у півфінал турніру WTA 500

Марта Костюк здобула перемогу над Коко Гофф на турнірі у Штутгарті

Українська тенісистка Марта Костюк продовжує упевнено виступати на турнірі WTA 500 у Штутгарті, Німеччина. Вона зуміла перемогти третю ракетку світу Коко Гофф із Сполучених Штатів у чвертьфіналі турніру. Про це повідомляють в Суспільному.

Наразі Марта Костюк є єдиною українською представницею на турнірі в Штутгарті. Раніше вона здобула перемогу над німкенею Лаурою Зігемунд і сьомою ракеткою світу Цінь Вень Чжен, зробивши камбек. А тепер їй вдалося обіграти вже третю раундову суперницю.

Марта змагалася з чинною чемпіонкою US Open Коко Гофф, з якою її спаринги не закінчувалися для Костюк успішно. Вони зустрілись вже втретє на турнірах WTA, зокрема на Australian Open-2024, де американка перемогла в трьох сетах.

Але цього разу Марта змогла зробити велику перемогу для своєї кар'єри, обігравши гравчиню з першої трійки рейтингу. До цього її найкращим результатом була перемога над п'ятою ракеткою світу Джессікою Пегулою на турнірі в Сан-Дієго в березні 2024 року.

Наразі Марта Костюк продовжує боротьбу на турнірі, а головною метою для неї є досягнення фіналу. Тим часом, інша українська тенісистка, Еліна Світоліна, також змагалася у матчевій зустрічі на Кубок Біллі Джин Кінг, де обіграла Жаклін Крістіан.