Обстріл Дніпропетровщини: ворог поцілив в об’єкт інфраструктури (фото)

Російські окупанти атакували Дніпропетровську область

У ніч на 15 квітня російські окупанти атакували балістикою Дніпропетровську область. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Вибух пролунав в Дніпровському районі. Ворог вгатив по інфраструктурному обʼєкту. Люди цілі. Наслідки уточнюються

За уточненими даними від вчорашньої атаки постраждали 13 людей. "Серед них – дитина. Психологічну допомогу отримали 12 осіб, з них – дві дитини. Пошкоджено 33 приватні оселі, 11 автівок та навантажувач, лінія електропередачі", – додав Лисак.

Він також зазначив, що ввечері ворог атакував Нікополь дронами-камікадзе, а вночі обстріляв з артилерії Мирівську громаду Нікопольського району.

Стрілянини та обстріли на Донбасі

Триває 782-га доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 54 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 85 авіаційних ударів, здійснив 98 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали низка багатоповерхівок та інші об'єкти цивільної інфраструктури.