Обстріл «градами» Запорізької області: троє людей загинуло

Окупанти нанесли 357 обстрілів за добу

Протягом останньої доби окупанти нанесли 357 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

За його словами, в результаті атак загинули три людини, ще троє отримали поранення внаслідок ворожого обстрілу "Градами" в Пологівському районі.

Зокрема, війська РФ зробили п'ять авіаційних ударів по Малій Токмачці та Малинівці, 62 безпілотники різних типів атакували Запоріжжя, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Новоандріївку, 14 обстрілів ракетно-артилерійськими системами накрили Гуляйполе, Малу Токмачку, Роботине, Малинівку, а також було завдано 276 пострілів з артилерії по Гуляйполю, Малій Токмачці, Новоандріївці, Роботиному, Левадному, Малинівці та Кам'янському.

Федоров також повідомив, що протягом доби отримано 7 повідомлень про руйнування житлових будинків та інфраструктурних об'єктів.

Нагадаємо, що російські окупанти обстріляли з "Градів" місто Гуляйполе Запорізької області, внаслідок чого двоє чоловіків та жінка загинули під завалами своїх будинків.

До речі, посол США в Україні Бріджит Брінк також прокоментувала ракетний удар з боку Росії по Запоріжжю, у результаті якого загинули троє людей, а десятки постраждали.

Триває 775-та доба агресії Росії проти України

Вже 775-та доба триває широкомасштабна збройна агресія Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 76 бойових зіткнень.

Читайте також:

  • Росія пришвидшує наступальні операції: в ISW назвали причину
  • Битва за Краматорськ. На що розраховує Росія