Обстріл Харкова: російська ракета влучила в стадіон, де в цей час гуляли діти

У Харкові російські війська обстріляли житловий район, результатом атаки стали постраждалі діти. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.  Окупанти вдарили по житловому районі міста. Троє дітей постраждали внаслідок російських обстрілів і їх стан поки що невідомий.

«В літаки влучили до житлового району міста. Попередньо постраждали троє дітей і стан одного з них важкий», – написав мер Харкова.

Пізніше Терехов додав, що кількість постраждалих зросла до пʼяти. «Окупанти атакували Харків. Постраждали принаймні троє дітей. Деталі ще встановлюються», – зазначив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Згодом Синєгубов повідомив, що було зафіксоване влучання на відкритій місцевості, на території одного з навчальних закладів. Є інформація про двох постраждалих дітей – хлопчиків 13 і 15 років.

«Терористичні акти проти мирного населення Харківщини продовжуються. Унаслідок обстрілу Харкова усі троє дітей знаходяться у важкому стані. Хлопці віком 13, 14 і 15 років просто грали у футбол на спортивному майданчику. Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати дітей», – зазначив Синєгубов.

З його слів, тип снаряду, яким окупанти атакували місто, поки що невідомий.

Нагадаємо,  сьогодні в Харкові повторювались вибухи. Військові попереджали про можливу загрозу ракетних ударів по області.