Обстріл Харкова та Києва. Таємний дозвіл Байдена бити по РФ. Головне за ніч

Обстріл Харкова та Києва. Таємний дозвіл Байдена
Обстріл Харкова та Києва. Таємний дозвіл Байдена

Україна подала протест через атаку на Краснодарський край РФ, де підпалено нафтобазу та постраждали люди. У Харкові також був обстріляний, є загиблі та поранені. Суд у Нью-Йорку встановив дату оголошення вироку Трампові. Байден дозволив бити РФ, але лише в межах Харківської області. Єще одна країна підтримала визнання Палестини. В Києві стали відомі наслідки ракетного обстрілу.

Влада Харкова повідомила про кількість загиблих та постраждалих внаслідок обстрілу ракетами С-300. Спостерігається серйозна шкода для цивільної інфраструктури.

Безпілотник атакував Краснодарський край РФ: горить нафтобаза, є постраждалі

Безпілотник виконав атаку на Краснодарський край РФ, в результаті якої зайнялася нафтобаза та постраждали люди. Унаслідок цього загорілися цистерни з нафтопродуктами, є поранені серед працівників.

Глава регіону Веніамін Кондратьєв заявив, що інфраструктура нафтобази в Темрюкському районі постраждала від повітряного удару, і наразі триває ліквідація пожежі.

Удар по Харкову: влада повідомила кількість поранених та загиблих

Росія обстріляла Харків ракетами С-300, що призвело до загибелі трьох осіб та поранення 23 людей. Зазначається, що атака сталася в той момент, коли на місці працювали рятувальники та медики.

Байден дозволив бити американською зброєю по РФ, але за однієї умови – Politico

Адміністрація президента Байдена дала Україні дозвіл використовувати американську зброю проти Росії, але з обмеженням на використання лише в прикордонних районах Харківської області.

За даними засновників Politico, Україна зможе завдати ударів саме по тим місцям, що на межі з Харківською областю.

Ракетна атака на столицю: стали відомі наслідки обстрілу

Під час останньої повітряної тривоги, Київ був обстріляний ракетами, що призвело до пожежі в Голосіївському районі. Наразі на місці працюють рятувальники та інші оперативні служби.

Суд у Нью-Йорку призначив дату засідання для оголошення вироку Трампові

Суд у Нью-Йорку встановив дату оголошення вироку експрезиденту Трампу у справі про підкуп порнозірки. Засідання відбудеться 11 липня, за чотири дні до Національного з'їзду Республіканської партії.

«Це заклик до миру»: Ще одна європейська країна схвалила визнання Палестини

Уряд Словенії офіційно підтримав рішення про визнання Палестинської держави. Примірник набувчай сили після схвалення парламентом. Визнання буде засновуватися на кордонах 1967 року або на тих кордонах, які будуть досягнуті в результаті мирної угоди між сторонами.

Читайте також