Обстріл Харкова: «Укренерго» повідомило, коли відновиться електропостачання

Ситуація з електропостачанням Харкова може покращитися через 8-9 днів

Глава "Укренерго" Володимир Кудрицький повідомив, що ситуація з електропостачанням Харкова, який був атакований ворогом минулого тижня, може покращитися через 8-9 днів. У ефірі телемарафону він зазначив, що не може дати точних прогнозів, але думає, що на кінець наступного тижня або через 8-9 днів ситуація з енергозабезпеченням міста вдасться суттєво покращити.

Володимир Кудрицький підкреслив, що ситуація в Харкові найважча, але енергетики працюють і незручності тимчасові. Він також розповів, що працюють над трьома шляхами забезпечення збільшеної подачі електроенергії до міста.

Кудрицький зазначив, що вже випробують перші одиниці обладнання, які допоможуть полегшити ситуацію в Харкові.

Ситуація в Харківській області, за словами глави "Укренерго", краща, оскільки ворог спрямував свої атаки саме на обласний центр.

Нагадаємо, у ніч на 22 березня російські війська атакували Харків. Загарбники випустили по місту понад 15 ракет, вдарили по об'єктах енергетики. Місто фактично повністю без світла. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що у Харкові зруйновані трансформаторні підстанції та ТЕЦ, точна дата відновлення електроенергії невідома.

Читайте також:

  • Сергій "Флеш": Попередній рік війни був епохою БПЛА, наступний - наземних роботів
  • Рятувальник і поліцейський потрапили під ворожий удар у Харкові (фото)