Обстріл Хрещенівки на Херсонщині: одна з поранених жінок померла

Обстріл Хрещенівки на Херсонщині: одна з поранених жінок померла

На Херсонщині обстріляли Хрещенівку, у результаті одна людина загинула

У Херсонській області російська армія ворожою артилерією обстріляла село Хрещенівка в Бериславському районі. За даними начальника Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Прокудіна, в результаті обстрілу дві жінки отримали поранення, а одна з них пізніше померла у лікарні.

Одна жінка, народжена у 1989 році, отримала важкі травми та серцеву зупинку, а інша, 32-річна, отримала мінно-вибухову травму, перелом ноги та поранення стегна. Обидві були госпіталізовані, але медики надають всю необхідну допомогу 32-річній жінці.

Також на Херсонщині російські військові напали на подружжя з дитиною та іншого дорослого, які подорожували на Крим з тимчасово окупованої частини області. Внаслідок нападу чоловік помер через кілька годин, а жінка отримала важку черепно-мозкову травму.

Такі випадки насильства та обстрілів стали частішими на Херсонщині. Російські окупанти нападають на навчальні заклади, медичні установи та інші громадські споруди. Крім того, російські військові розпочали процес "націоналізації" майна українців, які не мають російських паспортів і примушують їх отримувати російське громадянство.

Читайте також: