Обстріл Краматорську: рятувальники деблокували з-під завалів тіло жінки

Російські загарбники обстріляли Краматорськ і Слов'янськ

Увечері 17 лютого обстріли отримали міста Слов'янськ і Краматорськ. Під завалами внаслідок російського обстрілу в Краматорську рятувальники деблокували тіло жінки. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Стало відомо про одну загиблу людину в Краматорську. Рятувальники витягнули з-під завалів тіло жінки 1977 року народження», - повідомив Філашкін.

За його словами, ще дві людини можуть перебувати під завалами.

Пошкоджені будинки та школа в Слов'янську і Краматорську

Увечері 17 лютого російські загарбники випустили три ракети по Краматорську, цілячи зокрема промзону та приватний сектор. Є припущення, що під завалами одного з будинків знаходиться сім'я з чотирма людьми, включаючи підлітків 14 і 16 років. Всього в місті зруйновано 2 будинки, пошкоджено 23.

У Слов'янську школа отримала пряме попадання снаряду. За попередніми даними, під завалами може бути одна людина.

Стан обстановки на сході та півдні України

Наразі триває 724-та доба агресії Російської Федерації проти України. Операційна обстановка на сході та півдні України залишається надзвичайно складною. За останню добу відбулося 63 зіткнення. Загалом ворог здійснив 4 ракетних та 61 авіаційний удари, а також 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та мирному населенню. Внаслідок цих атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Пошкодження отримали багатоповерхові та приватні будинки, медичні заклади і об'єкти критичної інфраструктури.