Обстріл Львова: що відомо про стан постраждалих

Постраждалі від обстрілу Львова
Постраждалі від обстрілу Львова

Атака РФ на Львів: 66 постраждалих, 28 осіб перебувають у лікарні

Унаслідок атаки РФ на Львів 4 вересня загинули 7 людей, серед них 10 дітей. Загалом постраждали 66 людей, з них 28 перебувають на лікуванні в львівських медзакладах. Стан 7 пацієнтів важкий, але стабільний. Про це повідомив голова Львівської ОВФ Максим Козицький.

Зазначено, що 29 осіб, з них 8 дітей, були госпіталізовані до міських медичних закладів. 10 дорослих осіб перебувають у лікарні святого Пантелеймона, 11 осіб - у лікарні святого Луки, а восьмеро дітей лікуються в лікарні святого Миколая. Стан семи пацієнтів важкий, але їхнє життя не загрожує. Одному пацієнтові, який лікувався амбулаторно, потрібно було госпіталізувати. Його стан середньої важкості.

Також, після надання невідкладної допомоги, на амбулаторному лікуванні залишилися 37 осіб, з них 2 дитини. Одна дитина звернулася до 5-ї міської комунальної поліклініки і перебуває на амбулаторному лікуванні після огляду та консультації.

Першому територіальному медоб'єднанні Львова закликає всіх небайдужих надати донорську кров усіх груп крові для виготовлення цілої крові та її компонентів.

Внаслідок атаки РФ на Львів були пошкоджені три школи, центр творчості, обласний Центр спортивної медицини і реабілітації, а також храм ПЦУ святого Юрія Переможця. Імена загиблих в результаті атаки було опубліковано: Базилевич Емілія (7 років), Базилевич Дарина (18 років), Базилевич Ярина (21 рік), Базилевич Євгенія (43 роки), Демидова Ірина (52 роки), Погорецький Олександр (54 роки) та Арабський Юрій (55 років).

Львів встановив день жалоби на 5 вересня за загиблими внаслідок атаки РФ.

Читайте також