Обстріл Миколаєва 19 липня: кількість поранених зросла до 24

Поранені під час обстрілу Миколаєва
Поранені під час обстрілу Миколаєва

Ракетний удар у Миколаєві: загинули троє, поранено 24 особи

Після вчорашнього ракетного удару по житловому кварталу Миколаєва стало відомо, що загинули троє людей, а ще 24 отримали поранення. Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, серед жертв розриву ракети, якім постраждали 9 багатоквартирних будинків, є тринадцятирічний хлопчик і дві жінки у віці 53 та 63 роки. Також 24 людини отримали поранення, серед яких 4 дитини. Допомогу отримали 9 дорослих і 2 дитини. Нині в лікарнях перебувають 2 дорослих і 2 дитини.

За попередньою інформацією, ворог вдарив по місту авіаційною ракетою Х-59. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено дев'ять багатоквартирних будинків, заклад дошкільної освіти та приватні автомобілі.

Також повідомляється, що поблизу Миколаєва, в Мішково-Погорілівській громаді Миколаївського району, стався ще один удар. Тут було пошкоджено ангар на фермерському господарстві, а також спалахнула суха трава, яку вогнеборці зуміли загасити.

Раніше повідомлялося, що в результаті ракетного удару, який стався 19 липня, загинули троє осіб і ще п'ять отримали поранення. Нагадаємо, що цей удар стався у житловому районі Миколаєва, і за попередніми даними, це було здійснено російською стороною.

Читайте також