Одна з областей частково лишилася без світла через атаку РФ

Частка зруйнованої електричної станції, зв'язок перерваний
Частка зруйнованої електричної станції, зв'язок перерваний

Через ворожу атаку, частково відсутнє електричне освітлення у чотирьох населених пунктах Хмельницького району, включаючи обласний центр. Про це повідомив глава Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Під час повітряних тривог на Хмельниччині наші сили збили вісім БПЛА типу Shahed

Наслідком атаки є часткове відсутність світла у чотирьох населених пунктах Хмельницького району, включаючи обласний центр. Також у результаті атаки зруйновано приміщення готелю та пошкоджено вікна двох будинків.

Наразі на місці події працюють відповідні служби. Енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше відновити електропостачання для всіх споживачів. За даними наразі не поступали жодних звітів про поранених або загиблих серед цивільного населення.

Нагадаємо, пізно ввечері 25 жовтня російські загарбники ударили ракетами по житловому кварталу в місті Дніпро, в результаті чого загинули четверо людей, а 20 отримали поранення.

Крім того, внаслідок нічної ворожої атаки на Київську область, жінка загинула, дитина постраждала, рятувальники ліквідували дві пожежі. Внаслідок атаки БПЛА у Києві також загинула дівчинка.

Читайте також